360 strategy voor Puissance magazine

Puissance Magazine is een exclusief tijdschrift gericht op de wereld in- en rond de paardensport. Het tijdschrift is bedoeld voor ruiters, trainers, fokkers en liefhebbers van alle niveaus en biedt inzichten en inspiratie. Lezers en fans verdiepen hun kennis met de interessante content en worden geïnspireert door het laatste nieuws en trends rondom de sport. 

Een breed scala aan onderwerpen over de paardensport passeert de revue, van training en rijtechnieken tot fokkerij en paardenverzorging. De artikelen bevatten interviews met topruiters en trainers, recensies van de nieuwste benodigheden en technologie rondom paarden, en profielen van uitzonderlijke paarden van over de hele wereld. 

Fervor Soul marketing creёerde een 360-marketingstrategie om het magazine Puissance om te toveren tot een referentie merk op wereldschaal en het om te bouwen tot een online- en offline platform waar elke paardenliefhebber zijn hart kan ophalen. Het doel is om uit te groeien tot de nummer 1 community in de paardensportwereld.